ECHIPA

ECHIPA

Pagini

marți, 23 aprilie 2013

Scuze publice catre dnul SAKIN

Domnule SAKIN, legat de fotbal, treaba vine asa:
- eu cand jucam fotbal, parintii tai posibil sa nu se fi cunoscut ( avand in vedere ca am ~ 10 ani in plus, este plauzibil )

- cand jucam eu fotbal , tu nu erai nascut

- cand jucam eu fotbal, tu poate erai in clasa a I-a , etc

- avand in vedere ca am crescut langa stadionul CONSTRUCTORUL, din 1978-1980, am vazut zeci, poate sute de meciuri ( meciurile echipei locale, alte echipe din judet, ligi diferite, Cupa Romaniei )

- mergeam impreuna cu tatal meu la : zeci de meciuri de volei, basket, handbal, rugbi, partide de popice, partide de sah, mini-fotbal intre intreprinderile/fabricile locale

- mentionam si meciurile care se disputau pe stadionul TEPRO, cel din COPOU, etc

Am practicat fotbalul multi ani, recunosc ca nu la echipe din judet, si am jucat pe toate posturile, lovesc mingea cu ambele picioare, si cred eu, ma descurc destul de bine.

=====================================

Din discutiile avute cu 2 avocati este posibil sa depun o PLANGERE impotriva ta, daca nu te linistesti. ( am tot materialul salvat si trimis la ei )Articolul in sine => http://asmagna.info/2013/04/liga-4-iasi-cifrele-etapei-a-xxii-a-si-clasamentul-golgheterilor/


=====================================

Se pare, din discutiile avute cu oameni de incredere, care pot judeca cazul la RECE, ca ar fi vina mea. Atunci PUBLIC imi cer scuze fata de tine, fata de cititorii tai si fata de alte persoane, care , poate au suferit, ca si pierderi colaterale.

======================================

Mai am un singur DISLIKE de dat si sigur o sa te neglijez deplin/definitiv.

PS - ca si vechi admin/moderator de site-uri/blog-uri/forum-uri ( ale mele sau ca simplu user ), atunci cand cineva "sare" calul, primeste un avertisment, un PM cu un mesaj, email sau sms. TU nu ai facut acest lucru, TU nu ai pus piciorul in prag, si sigur nu se ajungea la asa ceva, amenintari sau alte bazaconii.

 

2 comentarii:

 1. Te-ai balegat pe tine de frica. Recunoaste =))

  "Nimic nu e mai scump decât ceea ce primeşti pe gratis."

  Cat se poate de adevarat. O sa-ti iei o trosneala. Complet GRATUITA. Am asa un feeling =))

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu e vorba de FIRCA, SAKIN nu a avut lupte de genul asta pe net si nu a stiut cum sa reactioneze.
  E o lupta intre SAMURAI, si cum el nu a avut parte de asa ceva....

  RăspundețiȘtergere