ECHIPA

ECHIPA

Pagini

miercuri, 24 aprilie 2013

Jurnalul antrenorului de Ciprian Urican by coaches-ahead.ro

Munca antrenorului, indiferent de nivelul sau categoria de virsta la care profeseaza, este una extrem de vasta si complexa dar, in acelasi timp, una a carei rezultate depind hotaritor de cel mai mic detaliu. In fiecare moment antrenorul trebuie sa stie ce a lucrat ieri, ce face azi si unde trebuie sa ajunga miine! Memoria, oricit ar fi de exersata, nu poate retine dupa o perioada de timp, toate aceste detalii! Totul trebuie notat! Scris!

Planificari, strategii, concepte, rezultate, exercitii, marcatori, durata, volum, intensitate, progrese sau regrese, trebuie vizualizate in orice moment de antrenorul care-si doreste zi de zi sa devina mai performant!
Coaches-ahead.ro va propune un instrument practic extrem de util si necesar pentru a tine evidenta tuturor aspectelor mentionate mai sus: JURNALUL ANTRENORULUI!
JURNALUL ANTRENORULUI cuprinde:

- fisele personale ale fiecarui jucator care compune lotul
- fisele testelor fizice efectuate
- fisele jocului oficial / etapa
- analiza detaliata a jocului adversarului /etapa
- randamentul propriilor jucatori / etapa
- clasamentul tur-retur
- pagini personalizate pentru antrenamente duble/zi
- pagini personalizate pentru fiecare antrenament
JURNALUL ANTRENORULUI are 376 de pagini, adica, toate activitatile intregului an competitional pot fi notate in interiorul acestuia.

Avantajele antrenorilor care folosesc JURNALUL ANTRENORULUI:
* Nu mai trebuie sa-si noteze nimic pe foi volante sau caiete
* Vizioneaza in orice moment lucrul efectuat de-a lungul intregului sezon
* Radografiaza jocul adversarilor
* Radiografiaza evolutia proprilor jucatori in partidele oficiale
* Stiu in orice moment ce au lucrat si ce trebuie sa mai lucreze
 ”Coaches-ahead.ro” RECOMANDA TUTUROR PROFESORILOR SI ANTRENORILOR DE FOTBAL – Jurnalul Antrenorului”!



NOTA:  Tirajul initial este de 300 de bucati.


CUMPARATI ACUM “ JURNALUL ANTRENORULUI”!

Costul unei agende este de 45 RON. La acest pret se adauga 5 RON reprezentind cheltuielile de expeditie. In total, veti plati 50 RON.

Pentru a comanda agenda va rugam sa platiti NUMAI PRIN TRANSFER BANCAR in contul INGB din Timisoara RO82INGB0000999903332840 pe numele Urican Ciprian Vasile PFA contravaloarea numarului de agende dorite (pret 1 agenda expediata  = 50 RON) si sa completati cu atentie formularul de comanda de mai jos, mentionand numele complet, numarul de telefon, emailul, numarul de exemplare dorite si adresa de livrare.

Livrarea se va face automat, dupa efectuarea platii, prin Posta Romana, agenda urmand a sosi la adresa mentionata de dumneavoatra in cel mult 4 zile de la data efectuarii platii. In cazul in care dupa aceste zile nu ati intrat in posesia ei, va rugam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti. In caz de nelamuriri sau probleme va rugam sa ne contactati prin formularul de pe pagina de Contact.

http://www.coaches-ahead.ro/librarie 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu