ECHIPA

ECHIPA

Pagini

luni, 1 aprilie 2013

Cautam un bun varf de atac si un portar inalt peste 1.75 m

O echipa de fotbal din judetul Iasi a ajuns sa-si caute jucatori prin mica publicitate. Sageata Popricani, echipa de liga a V-a, a postat zilele trecute un anunt pe un site de profil prin care cauta "fotbalisti tineri, sanatosi si cu un trecut sportiv curat" pentru un post de portar. Echipa aflata pe locul trei in seria din judet la Liga a V-a a ramas fara goalkeeper si a decis sa faca o selectie pe baza celor care-si vor inainta CV-ul.
"Avand in vedere ca in perioada imediat urmatoare incep miscarile de trupe, ne-am gandit sa venim din timp in fata dvs, cu o cerere de fotbalisti, pentru a ne intregi grupul actual. Echipa Sageata Popricani cauta fotbalisti tineri, sanatosi si cu un trecut sportiv curat, pentru urmaoarele posturi: - 1 portar, minim 1,75 m inaltime", se arata in anuntul postat de conducerea echipei din comuna Popricani. 
Conform informatiilor aparute pe blogul echipei , cateva zeci de persoane au si trimis CV-uri catre staff-ul echipei. O buna parte din acestia sunt insa din alte judete ale tarii, asa ca au fost respinsi. Primarul comunei Popricani, Valeriu Parlog, sustine si ca pe langa portar, in perioada urmatoare echipa ar mai avea nevoie si de un varf de atac. Culmea, edilul s-a aratat nemultumit si de antrenor, mai ales ca ieri echipa a pierdut meciul disputat in cadrul campionatului Ligii a V-a. "Inca nu am gasit portarul. Avem un baiat micut, scund, care e inimos, dar care nu ajunge la toate mingile. El are alura de portar, are reflexe, dar uneori e depasit de situatie. Ca si salariu inca nu stim ce putem oferi noului portar. Echipa am infiintat-o acum trei ani. Ne confruntam cu o lipsa acuta de fonduri, sponsorii nu prea vin", a spus primarul Valeriu Parlog.

Stire aparuta astazi pe:

http://www.bzi.ro/o-echipa-de-fotbal-din-iasi-cauta-portar-prin-mica-publicitate-355668


=============

Chiar daca se afla in Liga a V-a, Sageata Popricani a devenit cunoscuta peste noapte. Vezi cum a devenit vedeta echipa de fotbal de la 12 kilometri de Iasi 

Sport.ro scrie despre o echipa de Liga a V-a din Romania care isi cauta jucatori pe site-urile de recrutare. Chiar daca s-a infiintat abia in 2010, Sageata Popricani nu s-ai gasit inca formula completa. 

Asa ca oficialii clubului au postat un mesaj pe un site de recrutare, care suna asa:

"Echipa Sageata Popricani cauta fotbalisti tineri, sanatosi şi cu un trecut sportiv curat, pentru urmatoarele posturi: 1 portar , minim 1,75 m inaltime".Oricat de ciudata ar parea metoda de scouting, echipa, situata intr-o localitate la 12 km de Iasi, chiar are intentii serioase. Mai ales ca au dat o adresa de mail sageatapopricani@yahoo.com si un cont de FB: www.facebook.com/SageataPopricani."

Asa ca, daca va intereseaza, stiti unde sa va trimiteti CV-ul.

Dupa 16 etape, Sageata Popricani ocupa locul al III-lea in Seria I a Ligii a V-a 

 ==============

http://www.orange.ro/stiri/sport/altele/o-echipa-de-fotbal-cauta-portar-pe-un-site-de-recrutare-268151

http://www.telem.ro/telem/sport/67925-ehipa-de-fotbal-din-liga-a-v-a-cauta-portar-pe-site-urile-de-recrutare.html

http://www.ultimelestiri.com/o-echipa-de-fotbal-cauta-portar-printr-un-site-de-recrutare-430373.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu