ECHIPA

ECHIPA

Pagini

duminică, 21 octombrie 2012

Sageata Popricani - Unirea Scanteia = 5 - 1 ( 2 - 1 )

In cadrul etapei a X-a, echipa noastra a sustinut un meci foarte important in lupta pentru promovare in Liga a -IV-a, acasa, cu  Unirea Scanteia

Baietii au dat dovada de un psihic puternic, mai ales ca in prima repriza am ratat un 11 m, apoi oaspetii au marcat primii, ca mai apoi, spre finalul primei reprize, baietii sa marcheze de 2 ori, intrand astfel la cabine cu un 2-1 convenabil ( primul reusit de Stefan Mihail Timofte, care cu un sut din afara careului, l-a surprins pe portarul advers, mingea trecand printre picioarele sale ; al doilea, fiind marcat de BENTO - care a promis astazi o "dubla" )

In repriza a doua, meciul a curs la o singura poarta, cea a oaspetilor, echipa noastra marcand de inca 3 ori. ( 3-1 Daniel Frunza ; 4-1 Caracas Ionut ; 5-1 Bento - care si-a tinut astfel promisiunea )

Dedicam victoria capitanului nostru - Cismaru Calin, care in aceasta saptamana a devenit tatic ( sa-ti traiasca fetita ), domnului antrenor Enuta Daniel si nu in ultimul rand, dnului Primar, Valeriu Parlog.

Ramanem in cursa pentru promovare in Liga a-IV-a.


Celelalte rezultate de azi:




Viitorul Mironeasa


Fortza Costuleni


Vointa Voinesti


Com-Val V.Lupului


Prutul Prisacani

http://www.frf-ajf.ro/iasi/competitii-fotbal/liga-a-v-a-seria-i-905.html


Saptamana viitoare, surprize mari pe blog, asa ca tineti aproape: 3 super-interviuri si imagini inedite din acest meci !


Un comentariu:

  1. O victorie importanta,dar cu un gust amar dupa accidentarea la cap a capitanului Cismaru Vasile.Ii dorim insanatosire grabnica si sa revina cat mai repede pe gazon.bafta in continuare! P.S. Felicitari pentru munca depusa si tot respectul pentru seriozitatea pe care o aratati.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere