ECHIPA

ECHIPA

Pagini

luni, 8 octombrie 2012

Primarul Valeriu Pârlog caută finanțare pentru a realiza o bază sportivă la Popricani

Foarte frumos din partea domniei sale, Doamne-ajuta!




"Un proiect de anvergură demarat de numeroase comune din judetul Iași va lua naștere și la Popricani în perioada ce vine. Momentan visul unei baze sportive la Popricani este în stadiu de proiect și urmează să fie depus la guvern pentru a concura cu celelalte proiecte din țară. După ce anul trecut a reușit să înființeze echipa Săgeata Popricani și să o înscrie în liga a V-a la fotbal, actualul primar al comunei Popricani vrea să aducă fonduri guvernamentale pentru o bază sportivă modernă. În viziunea primarului baza sportivă va cuprinde o pistă de alergat, o mică tribună de 150 de locuri, vestiare pentru jucători și instalație de nocturnă. Terenul va fi împrejmuit și amenajat după cum prevede proiectul.

 Vreau ca Popricaniul să aibă pe lângă echipa de fotbal care ne reprezintă cu mândrie în Liga a V-a și un stadion modern unde să joace aceștia și în restul timpului să fie la dispoziția locuitorilor din comună. Suntem în faza de proiect cu această investiție și urmează să-l depunem la guvern pentru programul de construire de baze sportive în mediul rural. Sper să obținem un punctaj bun și să demarăm lucrările la baza sportivă cât se poate de repede a spus primarul Valeriu Pârlog.

În ceea ce privește echipa locală de fotbal pe care acesta a înființat-o primarul a declarat: “Avem numeroși băieți talentați la fotbal în comună care joacă din plăcere și aceștia merită susținuți în continuare de primărie și agenții economici din comună pentru că sunt o carte de vizită pentru noi”,a încheiat primarul comunei Popricani."

Sursa: http://realitatealocala.ro/?p=12553 

***************************************** 


ADMIN: ca si comentariu personal, doresc si pot sa va ajut in realizarea acestui demers ( materiale de constructii, proiectare, executie, si de ce nu, gasirea unor sponsori puternici pentru echipa! Astept un mesaj pe blog, e-mail sau telefon! Va multumesc pentru intelegere!


PS: interviu realizat pe 21.10.2012 =>  http://sageatapopricani.blogspot.ro/2012/10/interviu-cu-primarul-comunei-popricani.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu