ECHIPA

ECHIPA

Pagini

duminică, 28 octombrie 2012

Prutul Prisacani - Sageata Popricani = 1 - 0 ( 0 - 3 la "masa verde" ) !?!

Astazi, in cadrul ultimei etape a turului Ligii a V-a, seria 1, a avut loc meciul Prutul Prisacani - Sageata Popricani = 1 - 0 ( 0 - 3 la "masa verde" ).

De ce spun asta ?

Prima repriza a tinut ~ 58 de minute, mai bine zis tot meciul ( dupa un fault de joc, in urma protestelor de ambele parti, arbitrul a hotarat, fara sa dea explicatii, incheierea meciului ) , iar ei 3 si observatorul au fugit direct la vestiare,  timp in care portarul de rezerva a gazdelor, care era in tribune, a coborat jos in teren,  lovind 3 jucatori de-ai nostri direct in figura; arbitrul de centru "mirosea a alcool" si cum era normal, s-a depus contestatie "pe loc" pentru ca gazdele au avut portar "pe fals", si cum gazdele nu s-au prezentat,  se pare, daca luam in calcul toate datele problemei, vom castiga meciul la "masa verde" cu  3 - 0.

Arbitrul, a refuzat cate un penalty corect de ambele parti, iar la golul marcat e gazde, nu avem ce comenta, fiind perfect valabil.

Din nou, a nu stiu cata oara, AVEM probleme de arbitraj si comportament necivilizat ale adversarelor noastre. 

Eu stiu de unde a pornit tot acest joc-dur al adversarilor nostri... Dupa ce-am primit punctele inapoi, tot la masa verde, pe buna dreptate in meciul de acasa cu Vointa Voinesti, echipa urcand pe podium, ne-am declarat PUBLIC, dorinta noastra de a PROMOVA in vara lui 2013 in Liga a 4-a, lucru care a deranjat si deranjeaza tot mai multa lume, chiar pe unii din liga superioara, care, 98 % din ei,cei din lumea fotbalistica ieseana, au alti favoriti......

Vorba japonezelui: " Nimeni nu se împiedică stând întins în pat. "

Asteptam pe site-ul AJF IASI si celelalte rezultate, sunt sanse sa ramanem in lupta pentru promovare.

*********************

Liga a V-a, Seria I, sezon 2012 - 2013 - Etapa 11     28-10-2012



Stejarul Barnova


Fulgerul Tibanesti


Unirea Tibana


Viitorul Ciortesti


Helios Tomesti ( se pare ca gazdele au folosit juniorii )


Daca vom castiga contestatia care se analizeaza joi la comisie, trecem pe locul 2 , la 6 puncte ( care nu sunt corecte !!! ), de primul loc, si cum in prima etapa din retur, daca va avea loc anul acesta, in cazul unei victorii acasa in meciul cu Tomestiul, ne vom apropia la 3 puncte , si cu Dumnezeu inainte, avem inca sanse la promovare )

**********************

PS: ora 21:43 Acum cateva minute navigam pe site-ul lui SAKIN, unde am dat peste niste PINGUINI comentand contra noastra pe articolul  http://asmagna.info/2012/10/liga-5-iasi-seria-1-avancronica-ultimei-etape-a-turului/

Cand folosesti jucatori pe "blat" e si normal sa pierzi meciul cu 3-0, am vazut ca lumea este suparata ca noi am inceput sa depunem CONTESTATII meci de meci, daca descoperim nereguli, pacat ca si celelalte echipe nu fac la fel, mai ales cand joaca cu primele locuri, de frica, de frica cui ? Fiti BARBATI si nu va mai vindeti sufletul pentru cateva sute de lei . Sa luptam cu aceleasi arme, nu unii cu gloante si altii cu sabii de samurai ( cel care are gloante nu castiga in 100 % din cazuri )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu