ECHIPA

ECHIPA

Pagini

marți, 23 octombrie 2012

Campionatul se "joaca" duminica la SCANTEIA !

Duminica 28.10.2012 are loc ultima etapa a turului editiei 2012-2013 din cadrul Ligii a-V-a, seria a-I-a, unde , pe terenul celor de la UNIREA SCANTEIA se "joaca" campionatul.
De ce spun asta ?
Sa urmarim , mai jos, urmatorul "scenariu" sportiv, alcatuit din subpunctele:

- sa presupunem ca duminica UNIREA SCANTEIA castiga meciul cu HELIOS TOMESTI ( gazdele, dupa cum le-am vazut live in etapa trecuta chiar la noi acasa, au potential, forta, de a castiga meciul la "pas" cu 3-1 chiar 4-2, de ce nu...... atunci ei vor acumula 19 puncte, iar Tomestiul va ramane cu 27.

- etapa din 04.11.2012, daca va avea loc , functie de conditiile meteo, in care echipa noastra joaca cu primul loc, Helios Tomesti, va fi castigat de noi, cu ajutorul bunului Dumnezeu, Helios ramane tot cu 27 de puncte, iar daca Unirea Scanteia castiga meciul de acasa cu Viitorul Ciortesti, vor acumula 22 de puncte. Daca la acest punctaj adaugam inca 3 puncte din restanta din prima etapa, baietii de la Unirea pot acumula lejer 25 de puncte.

- tragand linie dupa doar 2 meciuri ( respectiv 3 in dreptul celor de la UNIREA SCANTEIA ), campionatul se poate relansa, devenind o "joaca" intre 4 echipe = Helios Tomesti, Vointa Voinesti, Sageata Popricani si Unirea Scanteia - posibil departajate de maxim 3 puncte, intre primul si al patrulea loc.

- suna bine ? DESIGUR ! Sa mergem mai departe cu acest "scenariu" ;

- urmeaza anul viitor returul ( maxim 10 etape din cele 11, daca se joaca prima etapa din retur, pe 04.11.2012 ), si, functie de rezultatele acumulate de cele 4 echipe, UNIREA SCANTEIA, avand ultimul meci, in deplasare la HELIOS TOMESTI ( cu, conditia ca intre ele sa ramana maxim 2 puncte, cu o victorie in deplasare, pe noul teren de la Tomesti, pot trece pe primul loc - avand sanse mari de promovare , coroborate cu rezultate negative pentru celelalte echipe implicate in lupta pentru promovarea in Liga a -IV-a : Unirea Voinesti si Sageata Popricani ).

Un singur meci, cel de duminica , poate relansa campionatul ! Fie ca cel mai bun sa castige!

Un sfat pentru prietenii si vecinii de judet, baietii de la UNIREA SCANTEIA: uneori, in viata, conteaza RESPECTUL !


  Vorba japonezului: " Când mergi, mergi, când stai, stai, dar niciodată nu ezita! "

Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu