ECHIPA

ECHIPA

Pagini

joi, 10 ianuarie 2013

Reunirea lotului pe 20 ianuarie 2013

Dupa cum stiti, in urma articolelor publicate pe blog, am cautat jucatori pentru a completa cele 4 posturi deficitare.

Dorim sa va multumim din suflet pentru cele peste 40 de CV-uri primite ( aproximativ 10 erau ale unor dre/dne, care ne-au contactat prin http://www.bizoo.ro/firma/sageatapopricani ) .

Anuntam pe aceasta cale ca lotul se va reuni in data de 20 ianuarie 2013, cand se vor prezenta si noii veniti.

Va multumim pentru colaborare !

PS - am primit in continuare semnale pozitive de la persoane cre vor sa joace fotbal la echipe din ligile a-I-a  - a-V-a din tara, pentru a va ajuta, puteti lasa un mesaj la acest articol ( cu datele dvs de contact - e-mail/mobil pentru a va face cunoscute intentiile ) . Multa bafta !

5 comentarii:

  1. Caut echipa ..liga IV , III , II, in Cluj sau in zona... Sunt stangaci si fac 22 de ani in februarie..am jucat fotbal pana anul trecut ...darsunt cu facultatea si am facut o pauza dar nu pot fara fotbal:)) mutzu_rapidistu@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua..ma numesc Sandulescu Alexandru sunt din bucuresti jud. Ilfov si am 18 ani si as vrea sa fac fotbal la Sageata Popricani dar sunt si cu scoala..am mai facut fotbal la mai multe echipe din bucuresti de ex: fc.chitila, as tractiunea, mogosoaia...astept raspuns e-mail : fcsb_alexx@yahoo.com sau la numarul de telefon : 0768981307 Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut ! Sunt Andrey din Bucuresti, am 17 ani . Student . 0767 623 979 .Caut echipa pot juca pe orice post ! Inaltime 175-180 , kg 60-65. Am jucat La Steaua pana la desfiintare.! Ramas fara echipa ! URGENT CAUT ECHIPA !

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua!Ma numesc Navodaru Petrica sunt din Vrancea(Focsani)am 20 de ani inpliniti pe 24 noiembrie.Doresc sa joc la orice echipa indiferent ca pe ce post e echipa dau si sufletu pentru ea ca sa putem sa ajungem unde ne dorim.am inaltimea de 1.80 si 76 kg.0784110687 SI id: petrisor_singuraticul ..Va multumesc......Va doresc ca anu acesta sa fie cat se poate de bun :) si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. buna ziua ma numesc PRISACARIU BOGDAN sunt din BOTOSANI AM 22 DE ANI pe 16 april implinesc 23 de ani.Pot sa joc pe postul de mijlocas central, atacant.Am mai jucat in Italia,Spania in Romania am mai jucat la Steaua Dumbraveni , Mihalaseni, Unirea Tricolor, Voinita Socrujeni:ID messenger boga_okisor,nr tell 0754517377 va multumesc la revedere.

    RăspundețiȘtergere