ECHIPA

ECHIPA

Pagini

vineri, 11 ianuarie 2013

Asociatia pentru cultura si sport George Ogararu

Asociatia George Ogararu este o organizatie non-profit ce educa si formeaza elevii cu talente si pasiuni deosebite din diferite medii sociale, cu conditii de viata normale dar si pe cei aflati in situatii de risc, implicandu-i in programe cultural-sportive cu scopul de a creste nivelul comunitatilor implicate prevenind si combatand astfel ignoranta, indiferenta, delincventa juvenila si abandonul scolar.

Identificăm
Identificam copiii care au nevoie de noi pentru a-si cultiva talentul si venim in intimpinarea acestora oferindu-le programe cultural-sportive. Ne desfasuram activitatea cu scopul de a oferi copiilor sansa de a-si fructifica talentul si a-si indeplini visele prin metode sportive si culturale de nivel occidental ca urmare a experientei dobandite de colaboratorii nostri.
 
Selectăm
Selectam elevii recomandati de profesorii si colaboratorii din comunitate pentru a ne asigura ca lucram cu aceia ce pot beneficia pe deplin de varietatea si profesionalismul programelor noastre.
Conectăm
Conectam copiii talentati cu acele programe specifice nevoilor celor implicati. Ne asiguram astfel ca fiecare copil cu un talent anume este vazut de expertul nostru pe domeniul respectiv si sustinut cu metodele punctuale de pregatire. AGO pune fata in fata copiii dotati si pasionati cu activitatile potrivite spre a le construi o baza puternica in directia implinirii talentului descoperit.
Consiliem
Consiliem copiii talentati sau pasionati aflati in situatii de risc cu scopul de a le construi stima de sine si increderea in fortele proprii in vederea reusitei personale.
Implicăm
Implicam donatorii si partenerii nostri in sustinerea copiilor cu talente si pasiuni deosebite. Le oferim donatorilor sansa de a se face utili si a pune umarul la construirea viitorului unui copil talentat si implicit la un viitor mai bun pentru comunitate.
Împărtăşim
Impartasim povestile copiilor sustinuti de noi pentru a fi folosite drept exemplu si inspiratie in societate.


 
FILOSOFIE
  • Punem umarul la ridicarea nivelului societatii in care traim prin sprijinirea copiilor cu talente intelectuale si sportive deosebite.
  • Copiii au nevoie sa fie descoperiti, slefuiti si apreciati iar talentele si pasiunile lor cultivate spre folosul lor personal dar si al celor din jur.
  • Ne bucuram de sprijinul unor sportivi de valoare care doresc sa investeasca in generatiile ce vin din urma experienta dobandita in carierele lor nationale si internationale, folosind metode de antrenament si comunicare superioare.
  • Avem suportul unor profesori si oameni de cultura din comunitatile locale ce isi aduc aportul in desfasurarea activitatilor culturale si de abilitati practice.
  • Acceptam elevi din medii sociale variate, fara a face discriminari.
  • Folosim metode de lucru profesioniste pentru a ne asigura ca transmitem copiilor informatia si demonstratia potrivita.
  • Desfasuram activitati si practici de strangere de fonduri in folosul sustinerii activitatilor destinate copiilor inscrisi in programele noastre.

http://ago.cms.md/

contact@asociatiageorgeogararu.ro 

0726 427 278
072 OGARARU

https://www.facebook.com/Asociatia.George.Ogararu

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu