ECHIPA

ECHIPA

Pagini

miercuri, 16 ianuarie 2013

FRF promite: 20 de echipe în Liga a II-a din 2014! Mircea Sandu: "Fără restructurare, ne păcălim singuri!"

Varianta cu o singură serie de 20 de echipe este preferată celei cu două de zece şi mai multe meciuri

Situaţia Ligii a III-a se va decide la Comitetul Executiv din 23 ianuarie, fiind propus un sistem cu patru serii de 18 echipe

Întrevederea anuală a Federaţiei cu reprezentanţii cluburilor din Liga a II-a şi Liga a III-a a adus noutăţi din partea lui Mircea Sandu în ceea ce priveşte modificările care vor apărea în sistemul competiţional al celor două eşaloane.
Lucrurile sunt destul de clare în ceea ce priveşte Liga a II‑a. Sezonul viitor vor fi două serii de câte 14 echipe - cel puţin în teorie. Asta deoarece sezonul actual e făcut pe tabela Berger de 16, dar în momentul de faţă au mai rămas doar câte 13 formaţii pe serie.

O serie de 20 sau două de 10 din 2014!

Cea mai radicală schimbare va avea loc din vara lui 2014, atunci când vor mai rămâne doar 20 de echipe. Variantele vehiculate pentru sezonul 2014-2015 sunt o serie de 20 sau două de zece, în ultimul caz urmând a se disputa câte patru meciuri între fiecare echipă, în loc de două cum e acum. Pentru Liga a III-a s-a discutat ca din vară să se treacă la un sistem cu patru serii de 18 echipe, acesta urmând a fi propus spre votare în Comitetul Executiv din 23 ianuarie.
Eu refuz să girez distrugerea fotbalului românesc. Fără restructurare, ne păcălim singuri
Mircea Sandu, preşedinte FRF

12 este primul loc retrogradabil din fiecare serie a Ligii a II-a 

http://ro.stiri.yahoo.com/frf-promite-20-echipe-%C3%AEn-liga-ii-din-065646210--spt.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu