ECHIPA

ECHIPA

Pagini

marți, 5 martie 2013

O tradiţie veche de 17 ani, întreruptă! Mii de microbişti din România sunt afectaţi


Conducerea Societăţii Române de Radiodifuziune a luat decizia de a desfiinţa emisiunea de sâmbătă, în cadrul căreia patru studiouri teritoriale transmiteau în direct meciurile din seria de vest a Ligii a II-a de fotbal.
Începută în 1996, emisiunea care dura de la ora 11 până la ora 13 era transmisă simultan de studiourile din Timişoara, Cluj, Craiova şi Târgu Mureş. Iubitorii de fotbal din toate regiunile care aveau reprezentante în seria a II-a a eşalonului secund s-au obişnuit astfel să afle detalii în direct despre toate meciurile disputate sâmbăta, de la ora 11. Totul se va sfârşi însă, din cauza unei decizii a şefilor de la Radio România. Transmisia era realizată cu ajutorul unui studio tehnic de coordonare, de la Bucureşti, iar acesta nu va mai fi utilizat în zilele de sâmbătă, pentru transmisiile de meciuri.


Fiecare studio teritorial va transmite, în intervalul orar respectiv, o emisiune de sport. Dacă echipele din zona lor de acoperire joacă sâmbăta, de la ora 11, se vor transmite doar acele meciuri. De exemplu, este posibil ca Radio Timişoara să transmită într-o ediţie doar două meciuri sau doar un meci, al lui ACS Poli sau al UTA-ei. Sau, dacă ambele echipe stau sau nu au meciul programat sâmbăta de la 11:00, să nu trasmită niciun meci.

Seria estică a ligi secunde era acoperită de studiourile din Iaşi, Constanţa şi Bucureşti, care realizau o astfel de emisiune de aproape un deceniu. Şi acest multiplex a fost desfiinţat din acest retur.

Articol scris de Radu FAUR

http://liga2.prosport.ro/special/o-traditie-veche-de-17-ani-intrerupta-mii-de-microbisti-din-romania-sunt-afectati-10637401

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu