ECHIPA

ECHIPA

Pagini

sâmbătă, 30 martie 2013

COMUNICAT DE PRESA din partea echipei



COMUNICAT DE PRESA


        Buna dimineata! Avand in vedere “nebunia” creata de ieri dupa-amiaza de dnul redactor/corespondent de la MEDIAFAX, care a publicat pe site articolul:

O echipă de fotbal caută portar printr-un site de recrutare

 Echipa ieşeană de Liga a V-a Săgeata Popricani a postat un anunţ pe un site de oferte de locuri de muncă, prin intermediul căruia vrea să găsească "fotbalişti tineri, sănătoşi şi cu un trecut sportiv curat" pentru postul de portar. "Având în vedere că în perioada imediat următoare încep mişcările de «trupe», ne-am gândit să venim din timp în faţa dvs cu o cerere de fotbalişti, pentru a ne întregi grupul actual. Echipa Săgeata Popricani caută fotbalişti tineri, sănătoşi şi cu un trecut sportiv curat, pentru următoarele posturi: 1 portar , minim 1,75 m înălţime. CV-urile dvs sportive (date personale, palmares, echipe la care aţi evoluat în trecut, etc) vor fi trimise pe fax sau email la sageatapopricani@yahoo.com şi www.facebook.com/SageataPopricani", se arată în anunţul postat de gruparea ieşeană, pe jobs.bizoo.ro . Echipa Săgeata din Popricani, localitate aflată la 12 km de Iaşi, a fost înfiinţată în 2010. După 16 etape, formaţia ocupă locul 6 în Seria I a  Ligii a V-a.
http://www.mediafax.ro/sport/o-echipa-de-fotbal-cauta-portar-printr-un-site-de-recrutare-10699372

echipa SAGEATA POPRICANI IASI are de facut cateva precizari:


1 – Staff-ul tehnic ( dnul Primar Parlog Valeriu , dnul antrenor Enuta Daniel, capitanul echipei Cismaru Vasile Calin si subsemnatul Ing florinChiriac – care ma ocup de acest proiect media online, din luna septembrie 2012, impreuna cu jucatorul Frunza Daniel ) dorim sa va aducem calde multumiri pentru ajutorul acordat in promovarea fotbalului iesean, care momentan, suntem in Liga a V-a judeteana.

2 – Avem de adus o mica corectura, echipa noastra se afla pe locul 3 nu pe 6, cum eronat s-a afisat pe comunicatul MEDIAFAX si preluat, fara a fi verificat, de sport.ro ; liga2.ro si gandul.info . Clasamentul live este pe site-ul AJF IASI => http://www.frf-ajf.ro/iasi/competitii-fotbal/liga-a-v-a-seria-i-905-et12

3 – Legat de anuntul de recrutare, el este a doua varianta, prima, cea completa este afisata pe blogul echipei :


http://sageatapopricani.blogspot.ro/2012/10/cautam-jucatori-de-fotbal-asteptam-cv.html , luni, 29 octombrie 2012

================================

CAUTAM JUCATORI DE FOTBAL - asteptam CV-urile dvs sportive

Buna ziua,
Avand in vedere ca in perioada imediat urmatoare incep miscarile de "trupe", ne-am gandit sa venim din timp in fata dvs, cu o cerere de fotbalisti, pentru a ne intregi grupul actual.

Echipa SAGEATA POPRICANI cauta fotbalisti tineri, sanatosi si cu un trecut sportiv curat, pentru urmatoarele posturi:

- 1 x portar
- 1 x fundas dreapta

- 1 x mijlocas

- 1 x atacant

CV-urile dvs sportive ( date personale, palmares, echipe la care ati evoluat in trecut, etc ) vor fi trimise pe fax sau email la:

 E-mail / Y!M: sageatapopricani@yahoo.com   

Fax: 0232 297 090
www.facebook.com/SageataPopricani  
Va multumim!


 4 – in ultimele 48 de ore am fost cautat insistent pe mobil de diverse persoane si-mi cer scuze ca nu am putut sa le raspuns. Astazi dimineata, dupa ora 9.00 dnul antrenor va sustine un interviu cu o echipa de la postul ANTENA 1 IASI, iar maine , daca ploaia de astazi nu va afecta terenul, in meciul cu liderul Helios Tomesti, o echipa de la TVR IASI, doreste sa filmeze meciul si sa ia un interviu dnului primar, care, pe aceasta cale, ii dorim multa sanatate, fiind rapus momentan la pat, de o gripa rebela. Domn primar, maine sa fiti ca nou !!!

5 – Avand in vedere ca, dupa anuntul postat pe bizoo.ro in toamna, ne-am trezit asaltati de CV-uri pe site-ul bizoo.ro , blog-ul echipei, pagina de facebook, e-mail-ul echipei si pe messenger ( avem in acest moment peste 75 de prieteni pe messenger, peste 100 de CV-uri venite pe toate caile de comunicare, si neputand sa-i luam pe toti ( mai ales ca peste 80 % dintre jucatori, printre care si 10-12 dre/dne, sunt din “afara” judetului IASI, am creat un GRUP pe facebook = JUCATORI DE FOTBAL – CAUTAM ECHIPE, unde momentan sunt peste 60 de membri.  

Pe aceasta cale INVITAM OFICIAL  toate persoanele care ne-au trimis CV-uri / mesaje , sa intre, daca au placerea, in acest grup sis a ajute la promovarea lui, lucru de care vom profita cu totii :

JUCATORI DE FOTBAL - CAUTAM ECHIPE - grup special creat pe facebook





Va multumim din suflet !

6 – Am demontrat ca se pot face lucruri minunate GRATIS: un blog, o pagina facebook, un grup pe FB, avem adresa de e-mail care este si ID de messenger, cateva meciuri si un interviu cu dnul primar este pe contul echipei de pe VPLAY.RO = http://vplay.ro/sageatapopricani ; avem cont pe TWITTER, cont pe BIZOO.RO , etc, etc, etc. Pe blog sunt articole pentru cei interesati !


Recomandare catre echipele iesene - creati-va pagini facebook / blog / site, totul GRATUIT !


 

7 – am creat o baza de date cu echipele din LIGILE 4 si 5 din judetul IASI care sunt online:

Conturi FACEBOOK ale echipelor din ligile 4 si 5 - judetul IASI



avand in acest mod ocazia de a ne da “like” si “distribuire” in mod incrucisat, ajutand astfel la promovarea fotbalui iesean in mediul online.




Posibilitati de afaceri/investitii in comuna POPRICANI-IASI si satele invecinate & CERERE SPONSORIZARE ECHIPA DE FOTBAL



STEMA OFICIALA A CLUBULUI SAGEATA POPRICANI

 

Alte surprize, speram noi placute, vi le lasam sa le descoperiri singuri, daca veti avea placerea sa navigate pe blogul nostru.

Cu mii de multumiri,

Staff-ul echipei SAGEATA POPRICANI IASI - ROMANIA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu