ECHIPA

ECHIPA

Pagini

duminică, 4 noiembrie 2012

COM-VAL VALEA LUPULUI - SAGEATA POPRICANI = 5-1 (1-0)

Astazi, pe terenul echipei din Valea-Lupului, in cadrul Cupei Romaniei, editia 2012-2013, echipa noastra a fost invinsa cu scorul de 5-1 (1-0).
De remarcat ca noi am avut o ocazie uriasa de a marca la 0-0, la inceputul reprizei a doua ocazie mare de 1-1, apoi 2 ocazii foarte mari la scorul de 3-1.
Ca de obicei, arbitraj PROST, FOARTE SLAB, pauza a tinut 7-8 minute ( si nu 15 ) , joc dur al gazdelor, iar poarta lor, cea dinspre Antibiotice parea mai inalta si mai ingusta, pe cand cea dinspre reprezentanta Hyundai,  era mai lata si mai joasa.
Uram succes pe mai departe gazdelor in faza a doua a Cupei Romaniei !

43 de poze de la meci pot fi urmarite in contul nostru de facebook:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.185534538237939.17822.174343049357088&type=1

In 2-3 zile sper sa fie gata si materialul video, de ~ 25 de minute!

Helios Tomesti


Vointa Voinesti







Unirea Scanteia


Prutul Prisacani


Unirea Tibana


Podgoria Cotnari


Gloria Romanesti


Viitorul Braesti


Forta Podu Iloaiei


C.Press Gropnita


********************

PS - ciudat este, tot mai multa lume, in ultima perioada ( chiar si dintre cei care erau prezenti pe margine astazi ) amintesc ca DUMESTIUL nu are drept de promovare inca 2 ani si ca, totusi, locul 2 din cele 3 serii din Liga 5 merg la barajul pentru promovarea in Liga 4. 

Yuppy !

3 comentarii:

  1. Florin, cred ca dintre eu si cei de pe margine, ar trebui sa ma crezi pe mine:)). Locul 2 din Liga 5 nu merge la nici un baraj;)! Despre Dumesti, totul este foarte confuz, pentru ca se pregateste o 'schema' romaneasca;))!

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa fiecare infrangere invocati niste motive de rade lumea de voi:ba ca arbitrul nu avea gulerul aranjat, ba ca poarta era putin stramba, ba ca suporterii cantau prea tare....voi nu va uitati la voi ca sunteti penibili?la 5-1 ce mai puteti comenta?!si plus de asta ce treaba are dumestiul cu liga 5?nu joaca baraj dumestiul, joaca echipa de pe locul2....tg frumos, ciurea sau cine o mai fi...sunteti penibili rau serios de nu!

    RăspundețiȘtergere
  3. @..... = Nu ne-a interesat CUPA, ne axam pe Campionat si contruirea unei echipe puternice pentru retur ( avem primite deja mai multe cv-uri sportive ), si in plus, o sa vedeti pe filmare de ce fel de arbitraje avem parte. La o faza, cand un jucator al gazdelor a faultat dur, cand arbitrul a vrut sa-i dea galben, jucatorul gazdelor a sarit la bataie, arbitrul, de frica, n-a mai acordat nimic....
    @SAKIN = se aude ca si Raducaneniul se va retrage, de asta va merge la baraj locul 2. Sunt multe szvonuri, si perioada abia a inceput.Legat de Dumesti, merita pedepsiti mai dur, nu numai 3 ani pe "tusa".

    RăspundețiȘtergere