ECHIPA

ECHIPA

Pagini

joi, 27 septembrie 2012

Meci caritabil: Doneaza din inima pentru Andrei Popa!Vineri, 28 septembrie 2012, incepand cu ora 20.00, pe terenul multifunctional nou inaugurat langa Hotel Sport (Sala Polivalenta), se va desfasura meciul caritabil dintre fostele glorii ale Politehnicii Iasi si reprezentantii ASEI (Asociatia Suporterilor de Elita din Iasi). Printre jucatori se vor afla Danut Munteanu, Daniel Zafiris, Adrian Dobrea, Adrian Cotan, Dorel Stafie, Adrian Ambrosie, Catalin Abalasei, Mircea Ursu, Ioan Bucu, Benone Dohot, Ciprian Paraschiv. Invitati: Florin Prunea si Liviu Cuibotariu. Arbitru: Adrian Kereszy. Organizatorii au pregatit surprize celor prezenti la meci: licitatii pentru tricouri, minge, fotografii cu autografe, tombola.

Meciul caritabil este organizat de ASEI cu sprijinul DJST (Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi). Parteneri: Fundatia Comunitara Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Primaria Iasi, Consiliul Judetean Iasi. Obiectivul principal este strangerea de fonduri pentru Andrei Popa, elev de 17 ani la Liceul V. Alecsandri, care si-a frant coloana vertebrala la inceputul lunii septembrie, in parcarea ERA Park, in orele de pregatire de dinaintea Gfest. Banii sunt necesari pentru sedinte de recuperare la o clinica din Austria. Donatii se pot face si in conturile in lei si euro deschise la BRD, RO21BRDE240SV08657762400 si RO50BRDE240SV18502682400, pe numele tatalui, Sergiu Popa.

“Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi se poate mandri cu un istoric de succes al evenimentelor caritabile. De aceea, suntem increzatori ca vineri, alaturi de cat mai multi ieseni, vom reusi sa-i redam speranta lui Andrei! Voi juca acest meci caritabil alaturi de multi dintre fostii mei colegi de la Poli Iasi si stiu ca va fi un eveniment cu daruire totala, realizat din suflet si pentru suflet”, a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv DJST Iasi.

Voi participa cu siguranta la acest eveniment si cu siguranta voi incerca sa castig una din licitatiile pentru tricourile de joc sau pentru minge. Daca nu voi castiga niciuna din licitatii, atunci cu siguranta voi dona o suma de bani, pentru ca trebuie sa fim constienti ca orice suma este binevenita.
Trecand peste toate acestea, poate ar trebui sa fie atrasa atentia si celor de la Fundatia lui Mihai Nesu, care inteleg ca se ocupa si cu astfel de cazuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu