ECHIPA

ECHIPA

Pagini

luni, 12 august 2013

SAGEATA POPRICANI – SPICUL SIPOTE = 3-2

Avand in vedere "evenimentele" care au avut loc in turul trecut de campionat, staff-ul tehnic a hotarat, inca din iarna trecuta, ca anul acesta echipa sa se mute din Liga a V-a seria a I-a, in seria a II-a.

Cum site-ul AJF IASI nu este actualizat nici la aceasta ora, pagina facebook a lor pare abandonata si cum nici la newsletter nu te poti inscrie, sunt nevoit sa afisez rezultatele de ieri, folosind alte surse:

Liga 5 Iasi – Seria 2: Rezultatele primei etape! Letcaniul e pe val!


Start in Liga 5 Iasi – Seria 2, o serie cu 14 echipe la start, o serie in care Victoria Letcani porneste ca principala favorita la promovare, lucru confirmat si dupa rezultatele primei etape.

GLORIA ROMANESTI – VICTORIA LETCANI 1-5:

Echipa pregatita de prof. Adrian Dobrea a debutat cu dreptul in acest sezon la finalul caruia isi doresc revenirea in Liga 4 Iasi, lucru posibil doar daca vor castiga Seria 2. Startul campionatului se anunta unul dificil, pentru ca urmau sa se deplaseze la vicecampioana sezonului trecut din aceasta serie, Gloria Romanesti. Totusi, Letcaniul nu le-a dat nici o sansa celor de la Romanesti si s-au impus fara probleme, cu 5-1.

SPICUL TIGANASI – PROGRESUL DELENI 4-3 (2-1)
Meci cu 7 goluri, 3 rastunari de scor si 4 penalty-uri intre Tiganasi si Deleni (REPORTAJ & GALERIE FOTO).

SAGEATA POPRICANI – SPICUL SIPOTE 3-2:

Popricaniul revine in Seria 2, dupa un sezon petrecut in Seria 1, si isi doreste sa obtina promovarea inca din acest sezon, desi au adversari dificili in aceasta lupta. Primul pas a fost facut si chiar daca nu au castigat la un scor mai clar, acestia sunt multumiti ca au obtinut toate cele 3 puncte in aceasta prima etapa.

SAGEATA VICTORIA – VIITORUL BRAESTI 5-2:

Victoria debuteaza si ea cu victorie in acest sezon si se anunta o echipa puternica in Seria 2. Acestia au reusit si campionatul trecut o linie buna de clasament, insa ei au jucat doar in retur pentru ca s-au afiliat in iarna 2013. Braestiul ramane aceeasi echipa artagoasa, care isi va face puncte pe teren propriu, iar in deplasare va incerca sa ciupeasca ceva puncte pe la echipele mai slab clasate.

COM-VAL VALEA LUPULUI – CONSTRUCT PRESS GROPNITA 6-1 (4-0):

Ca si Sageata Popricani, Valea Lupului a revenit in Seria 2 si a debutat cu dreptul in noul sezon, reusind sa devina primul lider al acestei serii, dupa victoria concludenta in fata celor de la Gropnita, cu 6-1. Ionut ‘FeCe’ Stirbets a revenit la Valea Lupului, reusind sa-si aduca un aport decisiv la aceasta victorie, cu doua goluri marcate si multe pase furnizate pentru colegii de echipa.

STEAUA MAGICA IASI – VOINTA BIVOLARI 5-1:

Debut in forta si pentru juniorii lui Florin Croitoru, care s-au impus cu un lejer 5-1 pe Stadionul Tineretului din Iasi. Juniorii de la Steaua Magica Iasi se anunta un adversar redutabil pentru mai toate echipele prezente in aceasta serie.

BIRUINTA MOVILENI – FORTA PODU ILOAIEI 1-2 (0-0):

Meci foarte disputat intre doua dintre cele mai bune echipe ale acestei serii, cele 3 puncte puse la bataie avand o importanta foarte mare, chiar daca vorbim doar de prima etapa a campionatului. Podu Iloaiei a deschis scorul dupa pauza, insa Movileniul a reusit relativ destul de repede sa egaleze. Finalul la apartinut oaspetilor, care au reusit sa marcheze golul victoriei in min. 85 si sa obtina 3 puncte foarte importante in economia acestui sezon de Liga 5.

SURSA => http://asmagna.info/2013/08/liga-5-iasi-seria-2-rezultatele-primei-etape-letcaniul-e-pe-val/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu