ECHIPA

ECHIPA

Pagini

duminică, 14 iulie 2013

SAGEATA POPRICANI - PARTIZANII BARNOVA = 1 - 4 ( 0 - 2 )Formatia noastra a inceput cu o victorie partidele de pregatire dinaintea sezonului 2013-2014 a Ligii 5. 
  Cu 8 barnoveni in primul 11 si alti 5 care au intrat pe parcursul jocului, Partizanii au luat jocul foarte in serios inca din primele minute, doar lipsa de concentrare in fata portii facand ca scorul sa nu fie deschis in primul sfert de ora. Sageata a avut si ea momente bune de joc, cu o circulatie buna a mingii, Agapov fiind pus in doua randuri la incercare cu suturi de la distanta, retinute fara probleme de golkeeper-ul cu care formatia noastra este posibil sa ajunga la o intelegere. In minutul 23 al jocului, Cozma Alexandru primeste o pasa in adancime de la Spita Cristian, intra in careu si este oprit prin fault, centralul intalnirii acordand fara ezitare lovitura de la 11 metri, transformata de Rotaru Bogdan. Dupa aceasta reusita barnovenii au mentinut ritmul creandu-si cateva situatii bune de a marca, una dintre ele fiind fructificata de Cozma in minutul 37 cu o lovitura de cap dupa o centrare perfecta venita de la acelasi Spita. 
  La inceputul reprizei a doua a intervenit o relaxare a echipei noastre, gazdele avand oportunitati foarte clare de a marca, doar interventiile lui Lupascu facand ca scorul sa ramana in continuare 2-0 pentru baietii nostri. In minutul 58, Popricaniul reuseste sa reduca din diferenta in cel din urma, dupa o reluare cu capul din marginea careului mic, fara sperante pentru portarul nostru. Impulsionate de acest gol, gazdele au mai avut cateva tentative fara reusita de a strapunge apararea, bine organizata de Vieru Mihai si Rusu Petru. A venit apoi minutul 69, cand Dianu trimite o pasa inteligenta peste apararea adversarilor, lasandu-l singur cu portarul pe Cozma care dupa o preluare scurta il executa pe portarul gazdelor, facand ca diferenta de scor sa revina la doua goluri in favoarea noastra. La acest rezultat au aparut spatii foarte mari in apararea Popricaniului, Rusu Costelin in doua randuri, Luca Alexandru si acelasi Cozma ratand de putin tinta. Rezultatul partidei insa nu avea sa fie acesta, Rotaru Bogdan reusind si el dubla in minutul 79, dupa o lovitura libera de la 20 de metri, perfect executata. 
  Fluierul final al centralului Rotaru Alexandru care a condus foarte bine jocul, alaturi de asistentii Sofronie Marius si Scutaru Valeriu, a consfiintit victoria clara a Partizanilor cu 4-1, o victorie ce da incredere baietilor nostri, ea fiind obtinuta pe terenul unui adversar care cu siguranta va avea un cuvant greu de spus si in noul sezon si care in editia precedenta de campionat a terminat pe pozitia a patra, pierzand un singur meci pe teren propriu impotriva formatiei care a reusit promovarea, Helios Tomesti.

Partizanii Barnova: Agapov Ciprian - Dita Ionut, Rusu Petru, Vieru Mihai, Nasturas Lucian - Vieru Bogdan, Donose Claudiu, Rotaru Bogdan, Dianu Daniel - Spita Cristian, Cozma Alexandru.
Au mai intrat pe parcursul reprizei secunde: Lupascu Ionut, Ungureanu Radu, Besmeciuc Ovidiu, Dascalescu Ionut, Rusu "Costelin" si Luca Alexandru.

SURSA => http://partizaniibarnova.blogspot.ro/2013/07/sageata-popricani-partizanii-barnova-1-4.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu