ECHIPA

ECHIPA

Pagini

luni, 27 mai 2013

Juniorii de la Sageata Popricani la primele meciuri!

Duminica, 26 mai a.c., doua din cele patru grupe de copii si juniori de la Sageata Popricani au debutat, disputind la Baza Sportiva Pieta primele jocuri din cariera.

Startul l-a dat grupa 1999-2000, care a intilnit un adversar teribil de puternic: grupa similara de la Luceafarul 2011, echipa ce a incheiat campionatul pe locul 3. Desi a primit citeva intariri de la Pieta (si chiar de la adversar!), desi a manifestat entuziasm si pofta de joc, Sageata n-a reusit sa contrabalanseze lipsa de experienta si emotiile debutului. Dupa un inceput surprinzator de bun (timp de 15 minute, experimentata echipa a Luceafarului a fost masata in propria jumatate de teren!!) si dupa 3 mari ratari, Sageata a cedat initiativa, pierzind totusi onorabil: 0-5.

In cel de-al doilea joc s-au intilnit grupele 1997-98 ale celor doua cluburi, echipele fiind coordonate in teren chiar de antrenorii lor - Marcel Flueraru si Cristi Danielevici. Start furibund al Luceafarului si 0-2 dupa nici 5 minute! Se parea ca Sageata se indreapta spre un dezastru, dar imediat a fost restabilita egalitatea: o lovitura de cap bine plasata a antrenorului Marcel Flueraru si o executie de mare finete a lui Nasser Dragomir au readus echilibru in joc... Luceafarul a reluat initiativa, ducind scorul la 2-6. Cei din Popricani nu s-au predat, replicind cu mult curaj in fata unui adversar mult mai puternic. Inca o lovitura de cap a antrenorului si un sut napraznic al lui Gabi Avasilcai au facut ca debutantii sa reechilbreze oarecum scorul. Pe final, Luceafarul a mai punctat o data, meciul incheindu-se cu un incurajant 4-7.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu