ECHIPA

ECHIPA

Pagini

luni, 4 noiembrie 2013

Predare de stafeta in proiectul media online SAGEATA POPRICANI

Ma simt nevoit sa vin cu unele completari legate de acest proiect, inceput in sept 2012, de dragul si din admiratie pentru BENTO!

Au fost mai multe momente cand am vrut sa renunt, in iarna trecuta cand BENTO a parasit echipa, apoi in aceasta vara ( dar fiind pe val, dupa ce am aparut in peste 50 de site-uri, bloguri, ziare locale si nationale ) am hotarat sa merg mai departe...

Apoi, in septembrie, au inceput problemele de sanatate, mai ales ca, acusica se fac 40 de anisori si , mai rau, am trecut de 90 kg, eu avand mai tot timpul, sub 82 kg........ Dupa 4 serii de analize, la stomac si ficat, discutand cu sotia ( fiind mai in tema decat mine pe domeniul medical ) a trebuit sa tai in carne vie, ca sa nu ajung la "cutit" - singurul lucru care mai tebuia acum, dupa probleme financiare, profesionale, personale, prin care trec in ultimele 4 luni ( fara sursa de venit, fara somaj, analize peste analize si tratamente scumpe, rata pe inca 28 de ani, un copil mic de crescut, etc ).

Cum, in viata, trebuie sa ai grija de SANATATEA si FAMILIA TA, am hotarat brusc, de dragul sanatatii mele si pentru sotie si fetita, sa RENUNT LA ACEST PROIECT, care "mi-a mancat" zilele in ultimele 14 luni.

Multumesc din suflet staff-ului tehnic ( domnului Primar si dnului Antrenor ), fostilor colegi din echipa manageriala ( eram 4 la un moment dat pentru pagina de facebook ), dar, gata, STOP-JOC!

Hotararea am luat-o rapid, luand prins surprindere staff-ul echipei, care in acest week-end s-a miscat rapid, si a gasit o "mana" de persoane inimoase din comuna ( ar fi vorba de minim 3 persoane ) care DORESC sa continue, pentru inceput, munca mea, pe pagina de facebook a echipei:

https://www.facebook.com/SageataPopricani - 578 fani ACUM

Azi-maine are loc predarea stafetei si sincer, le urez din tot sufletul,  MULTA BAFTA!

 Au tot sprijinul meu LOGISTIC, daca vor dori sa se ocupe si de :

- contul VPLAY.RO - unde sa pune filme de la meciuri
- contul de e-mail/messinger al echipei
- contul BIZOO.RO - unde sa puna viitoarele ANUNTURI, daca doresc sa cumpere echipamente pentru echipa/jucatori, vor cauta jucatori noi la echipa, vor cauta sponsori, etc
- contul twitter
- blogul echipei - daca cineva din noua echipa manageriala are un cont GMAIL, cred ca este posibil sa facem si aici transferul
- etc, etc, etc

trebuie doar sa ma roage frumos, transferul fiind GRATIS!

In limita timpului disponibil ( acest proiect imi manca zilnic 2-3 ore ), o sa ma ocup de

Centrul de Copii şi Juniori Sageata Popricani IASI , alaturi de dnul prof MARCEL FLUERARU:

https://www.facebook.com/SageataPopricaniJunioriIasi - 8 fani ACUM

si de blogul echipei mici => http://ccjspiasi.blogspot.ro/

 

Vorba japonezului: < Nenorocirea poate fi o punte spre fericire. > , aceasta renuntare a mea, sa fie BENEFICA echipei si comunei si implicit, pentru FAMILIA MEA !

Doamne-ajuta!

 

 

 cu lacrimi in ochi,

cu acelasi RESPECT,

ing FLORIN CHIRIAC

Va multumesc ....


PS - acum la 14:43 s-a predat stafeta !!!